BIJRIJDER

Teamgeest

Veel vrijheid

Luxe trucks

JOUW WERKDAG

Samen met mijn vaste tourleider zijn we halverwege onze tour deze week. We komen binnen enkele minuten bij één van onze meest enthousiaste contactpersonen. Elke week weer worden we gegroet met de meest denkbare warmte. En altijd krijgen we wat lekkers. Op onze beurt doen wij dan nóg beter ons best om de nieuwe planten en bloemen mooi te presenteren op de door RVE ontworpen presentatieblokken. Leuk zo, maar elke keer weer jammer dat we door moeten. Tot volgende week dan maar!

JOUW KWALITEITEN

Je bent een goede ‘2e man’ om samen met je partner een succes-team te zijn. Ook jij bent een goed gehumeurde en een enthousiaste persoonlijkheid. Je werkt prettig samen en hebt bij voorkeur ervaring in de bloemen- en plantenbranche. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw tour en de klanten die je bedient, bent commercieel ingesteld en praat makkelijk een woordje Duits mee. Uiteraard ben je in het bezit van het rijbewijs B, C en CE.

WAT LEVERT HET JOU OP

Deze job biedt je veel. Vanzelfsprekend zorgen we voor de beste arbeidsvoorwaarden. Maar het is meer dan dat. Binnen dit bedrijf krijg je waardering, vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en heel veel werkplezier. Natuurlijk moet je er ook hard voor werken, maar de voldoening en alle leuke extra’s zijn zeker de moeite waard.

WIJ ZIJN RVE PLANTENHANDEL, JIJ OOK?

Wij zij een groeiende, ambitieuze en no-nonsense bloemen- en plantenexportbedrijf. Met elkaar zijn we een groep enthousiastelingen die onze klanten de mooiste bloemen en planten gunnen. Ook gunnen we elkaar het plezier, waardoor de cirkel rond is en veel winkels graag door ons bediend willen worden.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Makkelijk toch?