BOX MEDEWERKER

Intensief

Gestructureerd

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Voor jou is elke dag weer een feestje. Je voelt je als een vis in het water om te zorgen dat alles als een zonnetje loopt op de thuisbasis. En ook vandaag is het even extra aanpoten. De ingekochte planten zijn wat later dan normaal. Dat neemt niet weg dat er morgen al weer een groot aantal vrachtwagens op weg zijn met deze planten. Dus we moeten even aanpoten met. De taken zijn verdeeld en we gaan zorgen dat het ook vandaag weer gaat lukken. De druk is nu even hoog, maar als morgen iedereen onderweg is, kunnen we weer rustig aan doen.

JOUW KWALITEITEN

Jij bent een energieke, enthousiaste persoon. Je houdt van aanpakken en zorgt voor een goede sfeer in het team. Je bent een echte team-player. Samen met de anderen zorg jij dat de box jullie territorium is. Een gebied waar je met zorg werkt en zorgt dat iedereen zich welkom voelt. Je hebt daarom een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de werkzaamheden die van je verwacht worden.  

WAT LEVERT HET JOU OP

Deze job biedt je veel. Vanzelfsprekend zorgen we voor de beste arbeidsvoorwaarden. Maar het is meer dan dat. Binnen dit bedrijf krijg je waardering, vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en heel veel werkplezier. Natuurlijk moet je er ook hard voor werken, maar de voldoening en alle leuke extra’s zijn zeker de moeite waard.

WIJ ZIJN RVE PLANTENHANDEL, JIJ OOK?

Wij zij een groeiende, ambitieuze en no-nonsense bloemen- en plantenexportbedrijf. Met elkaar zijn we een groep enthousiastelingen die onze klanten de mooiste bloemen en planten gunnen. Ook gunnen we elkaar het plezier, waardoor de cirkel rond is en veel winkels graag door ons bediend willen worden.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Makkelijk toch?