Zeker dat we veel lol hebben, dat heet werkplezier...

Box

Als een geoliede machine werken we in de box. Van aanname en controle van ingekochte bloemen en planten tot aan distributie voor de verschillende tours en alles wat daar tussen zit. Een dynamisch team, dat zijn we zeker.

Werkplezier box RVE plantenhandel

...en wij hebben veel voor elkaar over!

Samen werken betekent samen bouwen, samen ruimen, samen eten, samen feesten. Samen werken we aan een top-bedrijf. En samen werken we voor een top-bedrijf.

box medewerker

Voor jou is elke dag weer een feestje. Je voelt je als een vis in het water om te zorgen dat alles als een zonnetje loopt op de thuisbasis. En ook vandaag is het even extra aanpoten. De ingekochte planten zijn wat later dan normaal. Dat neemt niet weg dat er morgen al weer een groot aantal vrachtwagens op weg zijn met deze planten.

STudenten

Wil je naast je studie op een prettige manier wat geld bij verdienen? Stel je dan ook nog als eis dat het een leuk bedrijf is met een prettige en vriendelijke sfeer? En is het ook nog niet onbelangrijk dat je goed beloond wordt? 

Vooral voor de vrijdag en zaterdag zoeken wij versterking. Echte bikkels en aanpakkers zijn van harte welkom!

OPEN SOLLICITATIE

Droom jij van een carrière in de bloemen? Onderweg of gewoon vanuit de thuisbasis? Heb jij de drive om je dromen waar te maken? En heb jij gezien en gehoord dat we een super tof bedrijf zijn? Dan is het echt de moeite waard om eens kennis te maken.

Wij willen je zeker helpen om jouw dromen te laten uitkomen.

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Makkelijk toch?