Een succesvolle promotie-wervings-campagne in december 2019

En ook bij de werving van nieuw personeel houden we van humor.

Chauffeurs

Onze chauffeurs rijden in de mooiste vrachtauto’s op de mooiste plekken in Duitsland met de mooiste producten.

Dus vandaar, mooie teams. 

In duitsland met vrachtwagen RVE PLANTENHANDEL

Zoveel vrijheid op zoveel verschillende plaatsen, lachen toch?

Elke tour is altijd weer uniek!

Het is altijd weer een grote puzzel om de tour van elke vrachtauto rond te krijgen. En ook daar hebben we professionals voor. Zo’n ondersteuning vanuit de thuisbasis voelt goed en werkt prettig.

Chauffeur

Vandaag gaan we weer richting onze klanten in Duitsland. Gisteren is de vrachtwagen tot de nok toe gevuld met de actuele bloemen- en plantentrends voor de Duitse consument. We doen nog snel een bakkie en hebben nog even een lolletje met de mannen op kantoor en vertrekken dan snel. Het is heerlijk weer, wat een genot om dan lekker weer op stap te mogen. 

BIJRIJDER

Samen met mijn vaste ploegleider zijn we halverwege onze tour deze week. We komen binnen enkele minuten bij één van onze meest enthousiaste contactpersonen. Elke week weer worden we gegroet met de meest denkbare warmte. En altijd krijgen we wat lekkers. Op onze beurt doen wij dan nóg beter ons best om de nieuwe planten en bloemen mooi te presenteren op de door RVE ontworpen presentatieblokken.

Open sollicitatie

Droom je ervan om ook in zo’n mooie truck met of zonder hanger naar je klanten te kunnen rijden?  Heb jij de drive om je dromen waar te maken? En heb je gezien dat we een super tof bedrijf zijn? Dan is het echt de moeite waard om eens kennis te maken.

Wij willen je zeker helpen om je dromen te laten uitkomen.

Contactgegevens

Telefoon

071 4015499

E-mail
dennis@rve-plantenexport.nl

Adres

Laan van Verhof 43 A

2231 BZ Rijnsburg

Contactpersoon

Dennis Roijers

Heb je een vraag over een vacature? Mail Dennis via 

dennis@rve-plantenexport.nl of

bel met 071 4015499