Onze RVE bar weet iedereen te vinden, het is er altijd gezellig....

Kantoor

En ook op kantoor wordt er hard gewerkt. Al zou je dat niet altijd denken. Een mooie balans tussen hard werken en veel plezier kunnen we wel zeggen.

Lol met collega RVE Plantenhandel

Met elkaar staan we voor kwaliteit!

Goede samenwerking is één van de belangrijkste sleutels tot succes. Elkaar helpen en open staan voor de ideeën van de ander is voor iedereen beter.

Medewerker Acquisitie

Wekelijks ga je naar Duitsland waar je bestaande klanten bezoekt en het gesprek aangaat met onze prospects. Het doel is om zoveel mogelijk supermarkten te voorzien van onze bloemen en planten. Je monitort dat de klant de beloofde optimale service krijgt en klachten handel je professioneel af. 

OPEN SOLLICITATIE

Droom je van een carrière in de bloemen? Onderweg of gewoon vanuit de thuisbasis?Heb je de drive om je dromen waar te maken? En heb je gezien en gehoord dat we een super tof bedrijf zijn? Dan is het echt de moeite waard om eens kennis te maken.

Wij willen je zeker helpen om je dromen te laten uitkomen.

Stagiaire

Kennismaken met een vooruitstrevend en uniek bedrijf binnen de bloemenwereld? Bij ons zien we altijd wel mogelijkheden om een mooie stageperiode in te vullen. Een periode waar je veel lacht en veel leert. Een periode waar je kennis maakt met allerlei onderdelen van het bedrijf en veel van de ervaring van de RVE medewerkers leert. En misschien wordt dit een periode waardoor je later voor het mooie vak in de bloemen kiest.

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Makkelijk toch?