MEDEWERKER ACQUISITIE

Vrijheid

Leaseauto

Werksfeer

JOUW WERKDAG

Wekelijks ga je naar Duitsland waar je bestaande klanten bezoekt en het gesprek aangaat met onze prospects. Het doel is om zoveel mogelijk supermarkten te voorzien van onze bloemen en planten. Je monitort dat de klant de beloofde optimale service krijgt en klachten handel je professioneel af. Je doet marktonderzoek, brengt de regio in kaart en zorgt dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen de branche. Samen met de Bedrijfsleider bepaal je de verkoopstrategie. Je brengt de regio in kaart en je speelt verder in op alle mogelijkheden.

JOUW KWALITEITEN

Je bent een zelfstandig en communicatief sterk persoon met een commerciële, gedreven instelling. Uiteraard spreek je goed Duits, want je bent actief in de regio Bayern / Munchen in Duitsland! Dit doe je voor minimaal 4 dagen in de week, waarin je het niet erg vind om wekelijks meerdere dagen van huis te zijn en veel onderweg te zijn. Je hebt hiernaast al minimaal 3 jaar ervaring met een commerciële functie in de B2B en bij voorkeur in de retail. Kennis van bloemen en/of planten is een pré.

WAT LEVERT HET JOU OP

Wij zijn een goed georganiseerde, groeiende organisatie wat er voor zorgt dat jij prettig kunt werken. Je hebt te maken met een super enthousiast team en een informele werksfeer waarbij iedereen, zelfs de directie, de mouwen opstroopt als dat nodig is. Binnen jouw functie krijg je veel vrijheid en op basis van je ervaring zorgen we voor een goed salaris. Daarnaast krijg je een goede pensioenregeling, een leaseauto en een vergoeding voor de eventuele kosten die je maakt tijdens je werk. Je bent van harte welkom in ons team en wij garanderen je genoeg werkplezier!

WIJ ZIJN RVE PLANTENHANDEL, JIJ OOK?

Wij zij een groeiende, ambitieuze en no-nonsense bloemen- en plantenexportbedrijf. Met elkaar zijn we een groep enthousiastelingen die onze klanten de mooiste bloemen en planten gunnen. Ook gunnen we elkaar het plezier, waardoor de cirkel rond is en veel winkels graag door ons bediend willen worden.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Makkelijk toch?