Chauffeur

Vandaag gaan we weer richting onze klanten in Duitsland. Gisteren is de vrachtwagen tot de nok toe gevuld met de actuele bloemen- en plantentrends voor de Duitse consument. We doen nog snel een bakkie en hebben nog even een lolletje met de mannen op kantoor en vertrekken dan snel. Het is heerlijk weer, wat een genot om dan lekker weer op stap te mogen. 

Bijrijder

Samen met mijn vaste tourleider zijn we halverwege onze tour deze week. We komen binnen enkele minuten bij één van onze meest enthousiaste contactpersonen. Elke week weer worden we gegroet met de meest denkbare warmte. En altijd krijgen we wat lekkers. Op onze beurt doen wij dan nóg beter ons best om de nieuwe planten en bloemen mooi te presenteren op de door RVE ontworpen presentatieblokken. 

Medewerker Acquisitie

Wekelijks ga je naar Duitsland waar je bestaande klanten bezoekt en het gesprek aangaat met onze prospects. Het doel is om zoveel mogelijk supermarkten te voorzien van onze bloemen en planten. Je monitort dat de klant de beloofde optimale service krijgt en klachten handel je professioneel af. 

BOX medewerker

Voor jou is elke dag weer een feestje. Je voelt je als een vis in het water om te zorgen dat alles als een zonnetje loopt op de thuisbasis. En ook vandaag is het even extra aanpoten. De ingekochte planten zijn wat later dan normaal. Dat neemt niet weg dat er morgen al weer een groot aantal vrachtwagens op weg zijn met deze planten. 

Studenten

Wil je naast je studie op een prettige manier wat geld bij verdienen? Stel je dan ook nog als eis dat het een leuk bedrijf is met een prettige en vriendelijke sfeer? En is het ook nog niet onbelangrijk dat je goed beloond wordt? 

Vooral voor de vrijdag en zaterdag zoeken wij versterking. Echte bikkels en aanpakkers zijn van harte welkom!

Stagiaires

Droom je ervan om ook in zo’n mooie truck met of zonder hanger naar je klanten te kunnen rijden?  Heb jij de drive om je dromen waar te maken? En heb je gezien dat we een super tof bedrijf zijn? Dan is het echt de moeite waard om eens kennis te maken.

Wij willen je zeker helpen om je dromen te laten uitkomen.

HET MOOISTE UIT NEDERLAND

Keihard werken we ervoor, met heel veel plezier, passie en voldoening. 

Jezelf kunnen zijn

Creativiteit gebruiken

Samenwerken

'Wij zijn een echt team'

Al jaren zijn we een team en komen we bij onze Duitse klanten. Dat we veel plezier in ons werk hebben, lijkt me duidelijk.