CHAUFFEUR / BIJRIJDER

 

 

 

Veel vrijheid

Mooie producten

Luxe trucks

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Vandaag gaan we weer richting onze klanten in Duitsland. Gisteren is de vrachtwagen tot de nok toe gevuld met de actuele bloemen- en plantentrends voor de Duitse consument. We doen nog snel een bakkie en hebben nog even een lolletje met de mannen op kantoor en vertrekken dan snel. Het is heerlijk weer, wat een genot om dan lekker weer op stap te mogen. Samen met mijn vaste bijrijder. We werken al lang tijd samen, dus we kunnen ‘lezen en schrijven’ met elkaar. En dat is ook perfect wanneer we bij de winkels de planten en bloemen afleveren. Voor iedereen is dat elke keer weer een feestje. Ze kijken tegenwoordig al naar ons uit.

JOUW KWALITEITEN

Jij bent een zelfstandige, goed gehumeurde en enthousiaste persoonlijkheid. Jij werkt prettig samen en hebt bij voorkeur ervaring in de bloemen- en plantenbranche. Jij voelt je verantwoordelijk voor jouw tour en de klanten die jij bedient, bent commercieel ingesteld en praat makkelijk een woordje Duits mee. Uiteraard ben jij in het bezit van het rijbewijs B, C en CE.

WAT LEVERT HET JOU OP

Deze job biedt je veel. Vanzelfsprekend zorgen we voor de beste arbeidsvoorwaarden. Maar het is meer dan dat. Binnen dit bedrijf krijg je waardering, vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en heel veel werkplezier. Natuurlijk moet je er ook hard voor werken, maar de voldoening en alle leuke extra’s zijn zeker de moeite waard.

WIJ ZIJN RVE PLANTENHANDEL, JIJ OOK?

Wij zij een groeiende, ambitieuze en no-nonsense bloemen- en plantenexportbedrijf. Met elkaar zijn we een groep enthousiastelingen die onze klanten de mooiste bloemen en planten gunnen. Ook gunnen we elkaar het plezier, waardoor de cirkel rond is en veel winkels graag door ons bediend willen worden.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

Telefoon

071 4015499

E-mail
dennis@rve-plantenexport.nl

Adres

Laan van Verhof 43 A

2231 BZ Rijnsburg

Contactpersoon

Dennis Roijers

Heb je een vraag over een vacature? Mail Dennis via

dennis@rve-plantenexport.nl of

bel met 071 4015499