Vacature Chauffeur C Hazeldonk (België) Nederlandstalig

Teamgeest

Veel vrijheid

Luxe trucks

JOUW WERKDAG

Om 05:00 ga je jouw wagen laden, aansluitend drink je een bak koffie met de collega’s en rond 05:45 vertrek je richting België. Zelfstandig start je jouw route en gemotiveerd ga je de bloemenstallen in de Belgische supermarkten bevoorraden en bijhouden. Naast het rijden is het belangrijk dat je het leuk vindt om met de klant in gesprek te zijn en het assortiment op een juiste wijze af te leveren en te presenteren. ’s Avonds eet je lekker een hapje en parkeer je de wagen voor de overnachting. De volgende dag vertrek je rond 06:00 uur en maak je de route af. In de middag ben je weer terug in Hazeldonk. In deze twee dagen bezoek je ongeveer 35 supermarkten! Je werkt op maandag/dinsdag en op donderdag/vrijdag. De woensdag, zaterdag en zondag ben je vrij.

JOUW KWALITEITEN

Jij bent een zelfstandige, goed gehumeurde en enthousiaste persoonlijkheid. Jij werkt prettig samen en hebt bij voorkeur ervaring in de bloemen- en plantenbranche. Jij voelt je verantwoordelijk voor jouw tour en de klanten die jij bedient, bent commercieel ingesteld en praat makkelijk een woordje mee. Uiteraard ben jij in het bezit van het rijbewijs C en evt. CE.

WAT LEVERT HET JOU OP

Deze job biedt je veel. Vanzelfsprekend zorgen we voor de beste arbeidsvoorwaarden. Maar het is meer dan dat. Binnen dit bedrijf krijg je waardering, vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en heel veel werkplezier. Natuurlijk moet je er ook hard voor werken, maar de voldoening en alle leuke extra’s zijn zeker de moeite waard.

WIJ ZIJN RVE PLANTENHANDEL, JIJ OOK?

Wij zij een groeiende, ambitieuze en no-nonsense bloemen- en plantenexportbedrijf. Met elkaar zijn we een groep enthousiastelingen die onze klanten de mooiste bloemen en planten gunnen. Ook gunnen we elkaar het plezier, waardoor de cirkel rond is en veel winkels graag door ons bediend willen worden.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Makkelijk toch?