Werken bij RVE

Waar werken
passie is

Vader Arjan & zoon Wessel de Boer, inkoopmanager en controller.

Arjan: Zelf heb ik jaren voor RVE als chauffeur gereden op Duitsland. Daarna op kantoor aan de slag gegaan. Inmiddels ligt mijn focus op de inkoop van de bloemen. Ik heb veel profijt van de kennis die ik opgedaan heb op de wagen. Ik ken het werk en snap wat er nodig is.

Wessel: Ik ben opgegroeid met RVE. Mijn vader was toen ik jong was altijd onderweg met de vrachtwagen. Later kreeg hij een kantoorfunctie en werd hij verantwoordelijk voor de bloemeninkoop. Vroeger werkte ik als bijbaantje in de logistieke hal. Nu werk ik hier als Controller. Je ervaart een grotere betrokkenheid bij het bedrijf en dat zorgt voor meer motivatie. En het is leuk om bij hetzelfde bedrijf als mijn vader te werken. Er zijn meer ouders en kinderen die beiden bij RVE werken.  De familiaire sfeer maakt het bijzonder.

Vader Bram Brugmans, chauffeur 

Bram: Gaaf om te zien dat ook de volgende generatie hart heeft voor wat al jaren mijn passie is, bloemen en planten.

Zoon Arjan Brugmans, chauffeur

Arjan: Binnen 5 weken had ik mijn rijbewijs C gehaald. Nu even oefenen met rijden en dan door voor CE! Nooit geweten dat ik het zo leuk zou vinden. Een jarenlange droom. In de voetsporen van mijn vader.

Maak kennis met ons inwerkteam

Maak kennis met ons inwerkteam: Danny, Marco, Kimberley en Jan Albert.
Onze ervaren en enthousiaste chauffeurs staan wekelijks klaar om nieuwe medewerkers mee te nemen en alle fijne kneepjes van het vak te leren.